Absolut Vodka Mandarin 70cl

€ 16,49
Op voorraad
GF Code
GF8000024
Absolut Mandarin Vodka 70cl
Merk
Absolut
EAN
7312040050703
Weight (kg)
1.185000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
Zweden

Omschrijving

In 1879 introduceerde Lars Olsson Smith de continue distillatie waarmee hij Absolut Rent Bränvin maakte. In plaats van drie of vier keer werd de wodka oneindig vaak gedistilleerd. Absolut Mandrin wordt op dezelfde manier gemaakt, het enige verschil is de smaak van sinaasappel, mandarijn en citrus. En net als de rest van de familie wordt het geproduceerd in ¬¦hus, niet ver van L.O. Geboorteplaats van Smith. Omdat het proces nooit zal veranderen, zal de echte smaak van Absolut Mandrin dat ook niet doen.

Absolut Mandrin werd gelanceerd in 1999, 20 jaar na Absolut Vodka. Het is het vierde Absolut-product met de smaak na Absolut Peppar, Absolut Citron en Absolut Kurant. En aangezien mandarijn en sinaasappel tot de meest populaire smaken ter wereld behoren, werd Absolut Mandrin met hetzelfde enthousiasme ontvangen als de rest van de familieleden.

Absolut Mandrin wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka's, geen toegevoegde suikers. Het is complex, zacht en zacht met een fruitig karakter van mandarijn en sinaasappel vermengd met een vleugje sinaasappelschil.

De belangrijkste ingrediënten in Absolut Mandrin zijn Absolut Vodka en sinaasappel-, mandarijn- en citrussmaak. Absolut Vodka wordt gemaakt van water en wintertarwe. Het water komt uit een diepe bron in ¬¦hus waar het wordt beschermd tegen onzuiverheden. De wintertarwe wordt ook geteeld in ¬¦hus en verschilt van andere gewassen: het wordt in de herfst gezaaid en de volgende wordt geoogst. Tussenliggende dagen groeit het onder de Zweedse sneeuw en ontwikkelt het zijn harde korrel. Ook wordt het gebruik van meststoffen geminimaliseerd. Hoewel mandarijn en sinaasappel de belangrijkste smaken zijn, worden andere citrusvruchten toegevoegd om Absolut Mandrin zijn perfecte karakter te geven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Absolut Vodka Mandarin 70cl
Uw waardering