Absolut Pears Vodka 70cl

€ 16,49
Op voorraad
GF Code
GF8000049
Absolut Pears Vodka 70cl
Merk
Absolut
EAN
7312040150700
Weight (kg)
1.185000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%

Omschrijving

Absolute peren

Wist je dat er meer dan 3000 soorten peren zijn? Sommige zijn eetbaar, andere niet. Velen zien eruit als peren, sommige als appels. Absoluut zoals peren. Zo veel dat ze er een smaak van hebben gemaakt. Peren zijn vrij ongebruikelijk in dranken, maar buitengewoon bevredigend wanneer ze bijvoorbeeld worden gemengd met gemberbier of frisdrank. Hier is voor peren!

Hoe smaakt de echte smaak van wodka?

Absolut Vodka is een Zweedse wodka die uitsluitend is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, in tegenstelling tot sommige andere wodka's, geen toegevoegde suikers. In feite is Absolut zo schoon als wodka kan zijn. Toch heeft het een bepaalde smaak: rijk, vol en complex, maar toch zacht en zacht met een apart karakter van graan, gevolgd door een vleugje gedroogd fruit.

Waarom veranderen wat perfect is?

In 1879 introduceerde Lars Olsson Smith de continue distillatie waarmee hij Absolut Rent Brännvin maakte. In plaats van drie of vier keer werd de wodka oneindig vaak gedistilleerd. 100 jaar later werd het opnieuw geïntroduceerd als Absolut. Absolut wordt geproduceerd in ¬¦hus, het is ook de plaats waar de tarwe wordt gebruikt die wordt gebruikt voor het maken van de wodka. En aangezien de manier waarop Absolut wordt gemaakt, niet zal veranderen, zal de echte smaak van wodka ook niet veranderen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Absolut Pears Vodka 70cl
Uw waardering