Absolut Vodka Raspberri 70cl

€ 16,49
Op voorraad
GF Code
GF8000022
Absolut Raspberri Vodka 70cl
Merk
Absolut
EAN
7312040040704
Weight (kg)
1.185000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
Zweden

Omschrijving

In 1879 introduceerde Lars Olsson Smith de continue distillatie waarmee hij Absolut Rent Brännvin maakte. In plaats van drie of vier keer werd de wodka oneindig vaak gedistilleerd. Absolut Raspberri wordt op dezelfde manier gemaakt, het enige verschil is de smaak van framboos. En net als de rest van de familie wordt het geproduceerd in ¬¦hus, niet ver van L.O. Geboorteplaats van Smith. Omdat het proces nooit zal veranderen, zal de echte smaak van Absolut Raspberri ook niet veranderen.

Aangezien wilde frambozen vaak voorkomen in de Zweedse heuvels, is niets natuurlijker dan de introductie van Absolut Raspberri. En zo was het in 2004, 25 jaar na de introductie van Absolut Vodka.

Absolut Raspberri wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka's, geen toegevoegde suikers. Het is rijk en intens met het frisse en fruitige karakter van gerijpte frambozen.

De belangrijkste ingrediënten in Absolut Raspberri zijn Absolut Vodka en frambozensmaak. Absolut Vodka wordt gemaakt van water en wintertarwe. Het water komt uit een diepe bron in ¬¦hus waar het wordt beschermd tegen onzuiverheden. De wintertarwe wordt ook geteeld in ¬¦hus en verschilt van andere gewassen: het wordt de ene herfst gezaaid en de volgende geoogst. Tussenliggende dagen groeit het onder de Zweedse sneeuw en ontwikkelt het zijn harde korrel. Ook wordt het gebruik van meststoffen geminimaliseerd. De frambozen zijn net zo natuurlijk als de rest van de ingrediënten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Absolut Vodka Raspberri 70cl
Uw waardering