Amuerte Coca Leaf Gin - Red Edition 70cl

€ 59,95
Op voorraad
GF Code
GF1000656

Een strikt gelimiteerde editie van Amuerte, met een fruitige tropische smaak

Merk
Amuerte
EAN
5412185104445
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
43%
Weight (kg)
1.410000
Land van herkomst
België
Smaakprofiel
Fruitige

Omschrijving

Amuerte Coca Gin - Red Edition

De geschiedenis van de cocaïneplant gaat terug tot het Inca-rijk, dat de plant op veel manieren gebruikte, van het bestrijden van honger tot het genezen van verschillende ziekten.

Tijdens het reizen zijn de oprichters van Amuerte getuige van een lokale stam die op cocaïnebladeren kauwt. Ze probeerden zichzelf en ontdekten de unieke smaak die daar inherent is. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat in het maken van gin, gebruikten ze de kennis en ervaring om een ​​gin met passie te creëren, een die de levendige cocabladsmaak bevatte (die een vergelijkbare smaak heeft als groene thee) waarmee ze zich mengden andere plantaardige.

Met hun rode editie (die strikt gelimiteerd is, met slechts 25.000 flessen die over de hele wereld beschikbaar zijn), heeft Amuerte hun kenmerkende cocabladsmaak versterkt met de Pineberry.

De Pineberry is echt een intrigerende vrucht. Het ziet eruit als een ongerijpte aardbei (wit van kleur) en heeft een smaak die meer doet denken aan ananas met aardbeientoetsen.

Dit is een frisse kijk op de typische Amuerte-gin. Fruitig met tropische tonen en een subtiel vleugje aardbei.

Lees meer over Amuerte

Perfect Serve

Om optimaal te genieten van de smaken van deze gin, kun je het beste genieten met een neutrale tonic (en hiervoor raden we Double Dutch Indian Tonic aan). Giet 50 ml gin in een glas gevuld met ijs en voeg 100 - 150 ml tonic toe. Garneer met een schijfje verse ananas.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amuerte Coca Leaf Gin - Red Edition 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk