Avallen Calvados 70cl

€ 36,99
Op voorraad
GF Code
GF3000049
Avallen Calvados 70cl
Merk
Avallen
EAN
8719326486192
Weight (kg)
1.220000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Avallen is een Calvados, een traditionele ciderbrandewijn gemaakt van appels en geproduceerd onder strikte regels in Normandië, Frankrijk. Je zou kunnen zeggen dat Calvados voor Normandië is wat single malt Scotch voor Schotland is.

Appelen zijn het hart en de ziel van Avallen, met 40 verschillende variëteiten die worden gebruikt uit 300 verschillende boomgaarden, allemaal gelegen in het hart van La Manche, Normandië. Ze houden zo veel van appels, zelfs hun labels zijn ervan gemaakt!

In een categorie die gedomineerd wordt door ouderwetse producenten, vertegenwoordigt Avallen een jongere, frissere en meer appelrijke toekomst. Vergeet de smaak van kruiden en droge vruchten. Avallen is bloemig, fruitig en trots op de appel.

Avallen is aantrekkelijk voor iedereen, van gindrinkers wanneer ze lang worden gedronken met tonic, tot degenen die houden van hun sterke drank bruin, of zelfs fruitige cocktailfans, Avallen is perfect om te mixen, als een verfrissende spritz of gewoon om van te nippen.

Volledig geproduceerd in het westen van Normandië, wordt Avallen twee jaar gerijpt op Frans eiken voordat het wordt gebotteld zonder toegevoegde suiker, karamel of boisé.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avallen Calvados 70cl
Uw waardering