Aviation American Gin 70cl

€ 29,95
Op voorraad
GF Code
GF1000140

Vlieg hoog met Aviation American Gin. Een baanbrekende spirit die de ginwereld op zijn kop zet met zijn unieke, evenwichtige smaakprofiel.

Merk
Aviation
EAN
853507000123
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
42%
Weight (kg)
1.520000
Land van herkomst
Verenigde Staten
Smaakprofiel
Citrus, Floraal

Omschrijving

Revolutionaire Smaak: Aviation American Gin

Introductie

Aviation American Gin vertegenwoordigt de voorhoede van de Amerikaanse ginrevolutie, met een unieke benadering van de klassieke ginformule. Deze premium gin is ontwikkeld in samenwerking met bartenders, en biedt een gedurfde, maar uiterst evenwichtige smaakervaring die zowel puristen als avontuurlijke drinkers zal bekoren.

Een Nieuwe Kijk op Gin

Aviation neemt afstand van de overwegend jeneverbessen-georiënteerde smaakprofielen en introduceert een meer gedemocratiseerde benadering van botanicals. Lavendel, kardemom, en sarsaparilla zijn slechts enkele van de kenmerkende ingrediënten die Aviation zijn onderscheidende, soepele smaak geven.

Cocktailvriendelijk

Dankzij zijn veelzijdige smaakprofiel is Aviation American Gin de perfecte basis voor een breed scala aan cocktails, van klassieke gin & tonics tot meer innovatieve creaties. Het nodigt uit tot experimenten en biedt een solide basis voor zowel nieuwe als traditionele recepten.

Ambacht en Innovatie

De productie van Aviation American Gin getuigt van een compromisloze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Gedistilleerd met de hand in kleine batches, vertegenwoordigt het een harmonie tussen ambachtelijke tradities en vooruitstrevende smaakontwikkeling.

Proefnotities

Een harmonieuze blend van botanische ingrediënten, met een vernieuwende twist.

Aroma: Complex en aromatisch, met hints van lavendel, citrus en aardse tonen.

Smaak: Zacht en evenwichtig, met een rijke textuur en subtiele kruidigheid van kardemom en sarsaparilla.

Afdronk: Schoon en verfrissend, met een blijvende indruk van verfijnde botanicals.

Meer van Aviation

Perfect Serve

Creëer de ultieme Aviation Cocktail: mix 60ml Aviation American Gin met 15ml maraschino likeur, 7.5ml verse citroensap, en een scheutje crème de violette. Schud met ijs en zeef in een gekoeld cocktailglas.

FAQ's

Wat maakt Aviation American Gin uniek?

Aviation American Gin onderscheidt zich door zijn evenwichtige, botanische rijkdom en moderne benadering van de gintraditie, wat zorgt voor een verfrissende en veelzijdige ginervaring.

Kan ik Aviation American Gin gebruiken in cocktails?

Zeker, zijn unieke en veelzijdige smaakprofiel maakt het een uitstekende keuze voor een breed scala aan cocktails, uitnodigend tot creativiteit en experiment.

Hoe kan ik het beste genieten van mijn Aviation American Gin?

Voor een optimale ervaring, probeer Aviation puur met ijs, in een klassieke gin & tonic, of als basis voor creatieve cocktails.

Waar komt Aviation American Gin vandaan?

Aviation American Gin is een product van de Amerikaanse ginrevolutie, met een duidelijke focus op innovatie en kwaliteit in de spiritwereld.

Is Aviation American Gin geschikt voor gin-beginners?

Ja, met zijn toegankelijke smaak en soepele karakter is het een uitstekende introductie tot de wereld van premium gin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aviation American Gin 70cl
Uw waardering