Balcones Baby Blue Corn Whisky 70cl

€ 46,95
Op voorraad
GF Code
GF7000378

Balcones Baby Blue Corn Whisky herdefinieert Amerikaanse whisky met zijn unieke maisbasis, en biedt een zachte, rijke en onvergetelijke nipervaring.

Merk
Balcones
EAN
5060542510004
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
46%
Weight (kg)
1.450000
Land van herkomst
Verenigde Staten

Omschrijving

Balcones Baby Blue Corn Whisky: Een Texaanse Revolutie

Introductie

Stap in een wereld waar traditie innovatie ontmoet met Balcones Baby Blue Corn Whisky, de eerste Texaanse maiswhisky op de markt. Vervaardigd met 100% geroosterde erfgoed blauwe mais, biedt deze baanbrekende spirit van de Balcones Distilleerderij een unieke draai aan de klassieke Amerikaanse whisky, waardoor het een must-try is voor whisky aficionados en nieuwsgierige nippers.

Vakmanschap Herdefinieerd

De creatie van Balcones Baby Blue Corn Whisky getuigt van de artistieke ambitie van Balcones Distilleerderij. Elke batch wordt nauwgezet gedistilleerd om de essentie van de zeldzame blauwe mais te vangen, resulterend in een whisky die zowel zacht als smaakvol is.

Van Texaanse Bodem tot Whisky Goud

Deze whisky is meer dan slechts een spirit; het is een viering van Texaanse terroir. De rijke, vruchtbare bodems van Texas bieden de perfecte omstandigheden voor het telen van de erfgoed blauwe mais die Baby Blue zijn kenmerkende karakter en diepte geeft.

Een Nieuw Hoofdstuk in Whisky

Balcones Baby Blue Corn Whisky is niet slechts een drank; het is een statement. Het staat aan de voorhoede van innovatie, daagt conventies uit en introduceert whiskyliefhebbers aan een nieuw rijk van smaken en mogelijkheden.

Proefnotities

Ga op een smaakreis met Balcones Baby Blue Corn Whisky, waar elke slok een verhaal vertelt van Texaanse erfgoed en vakmanschap.

Aroma: Uitnodigend en warm met hints van gesmolten boter, maïskolven, vanille, toffee, kaneel en nootmuskaat, vers brood en honing, versgemalen koffie en bakkende chocolade

Smaak: Het gehemelte wordt begroet met een symfonie van tropisch fruit, lichte abrikoos, bruine suiker, suikerspin, zoete thee met citroen en tot slot gerookte chili's

Afdronk: Een middellange opwarming, late kaneel/leerkruid, munt en groene peperkorrels

Perfect Serve

Balcones Baby Blue Corn Whisky schittert in zijn eenvoud, perfect voor puur nippen of on the rocks.

Cocktailsuggestie: Blue Corn Manhattan: Meng 50ml Balcones Baby Blue Corn Whisky met 25ml zoete vermout en een scheutje bitters. Roer over ijs, zeef in een gekoeld glas, en garneer met een kers.

FAQ's

Wat onderscheidt Balcones Baby Blue Corn Whisky van andere whisky's?

Het wordt vervaardigd met 100% geroosterde erfgoed blauwe mais, wat een onderscheidende smaak biedt die het onderscheidt van traditionele gerst- of rogge-whisky's.

Hoe moet Balcones Baby Blue Corn Whisky worden opgeslagen?

Bewaar op een koele, donkere plaats weg van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de fles rechtop staat en de dop stevig is vastgedraaid om de smaken te behouden.

Kan Balcones Baby Blue Corn Whisky worden gebruikt in cocktails?

Absoluut. Het veelzijdige smaakprofiel maakt het een fantastische basis voor een verscheidenheid aan cocktails, waardoor een unieke draai aan klassieke recepten wordt toegevoegd.

Beïnvloedt de blauwe mais de smaak van de whisky?

Ja, de geroosterde erfgoed blauwe mais draagt bij aan het unieke zoete en robuuste smaakprofiel van de whisky, waardoor het zich onderscheidt van andere granen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balcones Baby Blue Corn Whisky 70cl
Uw waardering