Beefeater 24 London Dry Gin 70cl

Special Price € 24,95 Regular Price € 28,95
Op voorraad
GF Code
GF1000033

Een verfijnde mix van fijne plantaardige ingrediënten en exotische theeën maken dit de superieure London Dry Gin

Merk
Beefeater
EAN
5000299605004
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
45%
Weight (kg)
1.506000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Citrus, Floraal

Omschrijving

Beefeater 24 London Dry Gin

Een verfijnde mix van fijne botanicals en exotische thee.

Beefeater 24 is de bijdrage van hun meesterdestilleerder aan de Beefeater-erfenis. Gemaakt in het hart van Londen van 12 met de hand geselecteerde botanische kruiden, waaronder Japanse Sencha en Chinese groene thee, het is een geavanceerde en moderne London Dry Gin, ontworpen om mixologen over de hele wereld te inspireren.

Meesterdestilleerder Desmond Payne MBE heeft zijn inspiratie voor de Beefeater 24 opgedaan tijdens een reis in het Verre Oosten. Kinine is verboden in Japan waardoor de tonics daar relatief zoet zijn. Als alternatief koos Desmond ervoor om zijn Beefeater-gin te mengen met gekoelde groene thee. De combinatie van jenever en thee was opmerkelijk en bijzonder en inspireerde Desmond om 18 maanden te gaan experimenteren met verschillende theesoorten en botanische melanges.

Het resultaat is een uitzonderlijk mengbare gin, met een uniek aromatisch profiel en superieure gladheid, ideaal voor hedendaagse cocktails. Door grapefruitschil aan je gin en tonic toe te voegen komt de citrussmaak meer naar voren.

Lees meer over Beefeater

Perfect Serve

Serveer met tonic, ijs en een dun plakje grapefruit (wat de citrus botanische ingrediënten in de gin zal complimenteren). We raden Fentimans Naturally Light of Connoisseurs Tonic Water aan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beefeater 24 London Dry Gin 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk