Beefeater London Pink Strawberry Gin 1L

€ 23,95
Op voorraad
GF Code
GF1000089

Deze Pink Strawberry gin is de spectaculair levendige roze gin van Beefeater London.

Merk
Beefeater
EAN
5000299618042
Inhoud
1L
Alcoholgehalte
37.5%
Weight (kg)
1.682000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Fruitige, Zoete

Omschrijving

Beefeater London Pink Strawberry Gin

Deze prachtige roze gin is gebaseerd op het bekroonde klassieke recept van Beefeater London Dry. Ze maken slim gebruik van natuurlijke aardbeiensmaken en precies de juiste hoeveelheid suiker om het een bijzonder levendige en absoluut heerlijke aardbeiensmaak te geven. Dit maakt het een zoete en fruitige gin om van te genieten.

James Burrough (oprichter van Beefeater), experimenteerde graag met recepten en verschillende smaken. Hij haalde zijn inspiratie uit de Covent Garden-markt in Londen in de 19e eeuw. Het was na verwijzing naar deze archieven en deze historische recepten dat het recept voor deze uitdrukking van Beefeater London Dry ontstond

Het is misschien verrassend om op te merken dat Beefeater ondanks dat het een internationaal bekend bedrijf is, vasthoudt aan zijn tradities en nog steeds distilleert in het hart van Londen aan de oevers van de rivier de Theems. Het originele recept uit de 19e eeuw met negen plantaardige ingrediënten (plus aardbei in deze), wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt.

Nog steeds gepresenteerd in de klassieke vierkante fles, met de beroemde Beefeater (de yeoman bewakers van de Tower of London). Herkenbaar over de hele wereld.

Meer over Beefeater

Perfect Serve

Beefeater Pink Strawberry Gin wordt het lekkerst geserveerd met tonic, veel ijs en vers gehalveerde aardbeien. Probeer met Fever-Tree Elderflower Tonic.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beefeater London Pink Strawberry Gin 1L
Uw waardering

Meer van dit merk