Bertha's Revenge Sloe Gin 50cl

€ 26,99
Op voorraad
GF Code
GF1000882

Een heerlijke zoete en fruitige sloe gin uit Ierland

Merk
Bertha's Revenge
EAN
5391527960041
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
25%
Weight (kg)
1.620000
Land van herkomst
Ierland
Stijl
Sloe
Smaakprofiel
Fruitige, Zoete

Omschrijving

Bertha's Revenge Sloe Gin

Bertha's Gin, gemaakt op alcoholbasis die afkomstig is van melk, is zeker iets unieks! De melk zelf is afkomstig van de melkveehouders in Cork en van deze wei wordt alcohol gemaakt en gebruikt als basisalcohol. Daarnaast gaan natuurlijk bronwater en een mix van lokaal gekweekte en duurzaam geproduceerde plantaardige ingrediënten samen om deze gin te creëren.

Om hun Sloe Gin te maken, gebruikt Bertha's Revenge hun originele gin en steile sleedoornbessen er enkele maanden in. Deze sleedoornbessen rijpen in de herfst en worden vervolgens verzameld in de hagen rond Ballyvolane House en de regio. Zodra het weekproces is voltooid, waardoor de smaken in de gin komen, wordt een suikersiroop toegevoegd om de bitterheid van de sleepruimen tegen te gaan en in evenwicht te brengen.

Volgens het team van het bedrijf Ballyvolane House Spirits: "A few sips of SLOE BERTHA will renew flagging enthusiasm when cold, wet and watching a match from the sidelines. Equally, it will serve to gird the loins when facing the final hill of the day". Hier kunnen we het zeker niet mee oneens zijn!

Lees meer over Bertha's Revenge

Perfect Serve

Dit is een heerlijke traktatie die puur wordt genoten, maar ook goed te combineren is met een ginger ale, tonic of zelfs prosecco.

Voor een verwarmende wintertraktatie giet je 50 ml van de sloe gin in een glas en voeg je 150 ml Fentimans Ginger Ale toe. Dit creëerde een zoete, fruitige gekruide drank die perfect is voor elk moment van het jaar, maar vooral welkom op koude dagen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bertha's Revenge Sloe Gin 50cl
Uw waardering