Bee's Knees

Bee's Knees

Bee's Knees

Zoals bij een aantal cocktails is de oorsprong van deze fantastisch citrus-honingzoete cocktail onduidelijk. Er wordt echter gedacht dat het zijn oorsprong vond in het Ritz in 1921. Frank Meier, hun eerste hoofdbarman, zou het hebben gemaakt voor de opening van Cafe Parisian. Het is echter ook toegeschreven aan een Amerikaanse socialite genaamd Margaret Brown.

Het maakt ons echter niet zoveel uit waar het vandaan komt; we zijn gewoon blij dat dit een bekende en geliefde cocktail is geworden. Dit is een absoluut heerlijke cocktail voor degenen die van citrussmaken houden en een ietwat zoetekauw zijn. De honingzoetheid gaat perfect samen met het pittige citroensap, waardoor een perfecte achtergrond ontstaat voor een kwaliteitsgin.

Makkelijk te maken – zoiets eenvoudigs zou eigenlijk niet zo lekker moeten smaken!

Leuk weetje: de naam komt van een slangterm uit het verbodstijdperk die 'de beste' betekent, en die nog steeds in gebruik is

Ingrediënten:

60ml Gin (wij vinden deze lekker met Glendalough Wild Botanical Gin)

30ml Honingsiroop

30ml vers citroensap

voor garnering:

Een vleugje citroenschil

Methode:

Neem een cocktailshaker gevuld met ijs en voeg de bovenstaande ingrediënten toe. Goed schudden en in een gekoeld cocktailglas zeven.

Garneer met een vleugje citroenschil



Related Products