Between the Sheets
Een afgeleide van de Sidecar Cocktail, de geschiedenis van deze cocktail gaat terug tot de jaren '30 en Harry's New Yorn Bar in Parijs.
Een alternatieve theorie suggereert dat dit in Franse bordelen had kunnen worden genuttigd als aperitief voor consumptie door de prostituees.
Wat de oorsprong ook is, dit is een van mijn favoriete cocktails, aangezien ik een groot voorstander ben van de sinaasappelsmaak in cocktails. Dit heeft echte diepte en karakter en is mijn ideaal van een perfecte (vrij sterke) cocktail.
Ingrediënten:
30ml Witte Rum (Wij houden van Mates White Rum)
30ml Cognac (Courvoisier werkt goed)
30ml Cointreau (of Triple Sec)
20ml vers geperst citroensap
voor garnering:
Een vleugje citroenschil
Methode:
Neem een cocktailshaker gevuld met ijs en voeg bovenstaande ingrediënten toe. Goed schudden en zeef in een cocktailglas.
Garneer met een vleugje citroenschil
Opmerkingen