Tonic....

Tonic....

Vroeger dacht ik dat ik niet van Gin hield, maar eigenlijk is het de tonic waar ik niet zo dol op ben.

Blijkbaar kunnen wij dit aan de genetica wijten: voor sommigen van ons is de smaak te bitter en voor anderen geen enkel probleem. Het zit in ons DNA.

Het is juist de kinine die tonic de onderscheidende smaak geeft. Van de schors van de cinchona-boom is de laatste 200 jaar gebruikt als een anti-malariabehandeling. Er zit niet genoeg in uw tonic water om G & T's als je voorkeursgeneesmiddel te rechtvaardigen, maar je kan het natuurlijk wel proberen!

Laat je afkeer van tonic je niet stoppen met genieten van Gin. Hier zijn een paar alternatieven om je smaakpapillen te prikkelen.

Ginger Ale
Een pittige en verwarmende mixer die geweldig smaakt met gekruide gins, waarvan Peaky Blinder Spiced Gin absoluut een van mijn favorieten is. Of wat dacht je van proberen met een fruit-Gin zoals Chase Rhubarb and Bramley Apple Gin. Het is heerlijk en onderdeel van een groeiende nieuwe trend.

Limonade
Een zoeter, fruitig alternatief voor tonic dat zich perfect mengt met droge gins. Probeer een Fentimans Rose Lemonade met Bloom London Dry Gin en garneer met vers gesneden aardbeien of frambozen.

Bitter Lemon
Het heeft een lange weg afgelegd in geloofwaardigheid sinds de dagen van mijn oma's favoriete Gin-mixer. Citroensap, merg en schil geven het de kenmerkende smaak en je merkt misschien niet eens dat het kinine bevat. Probeer Fentimans Victorian Lemonade voor een echte citroenhit en combineer met de klassieke Gordon's Dry Gin.

Frisdrank en Bruiswater
Eenvoudig en verfrissend. Meng gin, frisdrank en vers limoensap voor de smaak van gin en tonic, zonder kinine.

Gearomatiseerd Tonic Water
Ik weet dat het het 'Q'-ingrediënt bevat, maar vertrouw mij hierop en probeer de heerlijk smakende tonische wateren van Fentimans and Fever-Tree. Voor mij heeft de Elderflower-tonic mij van mening veranderd over tonic. Het is delicaat en zoet en ik ben er dol op met fruitige gins.

Bekijk ons ​​assortiment Mixers en ontdek uw perfecte partner voor uw favoriete Gin