Bombay Sapphire East Gin 70cl

€ 24,95
Op voorraad
GF Code
GF1000039

De toevoeging van citroengras en peper maken dit een eerbetoon aan het verre oosten met heerlijke citrus- en kruidentonen

Merk
Bombay Sapphire
EAN
5010677180016
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
42%
Weight (kg)
1.262000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Stijl
London Dry
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Bombay Sapphire East Gin

Gemaakt met dezelfde dampinusiemethode als in de Bombay Sapphire Gin, gebruikt de East-editie 2 extra op het oosten geïnspireerde botanicals om een ​​totaal van 12 te maken.

Bombay Sapphire's Master of Botanicals (Ivano Tonutti) heeft een groot deel van zijn tijd in het Verre Oosten doorgebracht met het zoeken naar exotische botanicals om te distilleren, en met de East-editie is dit zijn persoonlijke eerbetoon aan dat gebied. Aan de klassieke mix van plantaardige ingrediënten zijn Thaise citroengras en Vietnamese zwarte peperkorrels toegevoegd.

Deze twee extra plantaardige ingrediënten, samen met de oorspronkelijke tien (amandel, engelwortel, kassieboom, koriander, blokpaprika, paradijskorrels, jeneverbes, citroen, zoethout en orriswortel) komen samen tijdens de dampinfusie en creëren een gin die echt uit elkaar valt.

Met de infusie van de exotische oosterse smaken, wordt een heerlijk smaakvolle gin geleverd met meer dan een beetje toegevoegde kruiden en een gulle vleugje citrus. De neus heeft een sterk citrus randje, samen met een vleugje zwarte peper. Hierdoor dringt jeneverbes en exotische bloemen door.

De toevoeging van zwarte peper komt door in de smaak, met een uitgebalanceerde warmte, samen met rijke en frisse citrustonen. Terwijl de drank in de mond opwarmt, komen delicate kruiden van koriander, engelwortel en orris door. De afdronk is een heerlijke mix van citrus en peper.

Lees meer over Bombay Sapphire

Perfect Serve

We houden van deze gin met East Imperial Old World Tonic Water, maar elke neutrale premium tonic zou ook werken. Voeg in een groot copaglas gevuld met ijs 50 ml gin en 100 ml tonic toe. Roer voorzichtig en garneer met een stuk citroengras.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bombay Sapphire East Gin 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk