Conker Cold Brew Decaf Coffee Liqueur 70cl
Conker Cold Brew Koffielikeur is de koffielikeur voor echte koffieliefhebbers... Maar nu zonder cafeïne!
- Snelle verzending door heel Nederland
- Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden
- Altijd scherp geprijsd
- Shop nu, betaal later met Klarna
- De gin-specialist van Nederland
- Alle prijzen zijn inclusief BTW
Omschrijving
Conker Cold Brew Decaf Coffee Liqueur
Koffielikeur, maar niet zoals u het kent, en nu zonder cafeïne
Hoe slaap je 's nachts ?! Met Decaf Conker Cold Brew, dat is hoe.
Voor iedereen die van koffie houdt, maar niet van de buzz, bieden wij u het beste van twee werelden. Ervaar de heerlijke diepten van onze originele Conker Cold Brew koffielikeur, zonder cafeïne.
De koffielikeur voor echte koffieliefhebbers. Geen smaakstoffen of imitatie - alleen Grade 1 in het bos geteelde specialiteit Ethiopische en Braziliaanse koffie, een vleugje demerara-suiker en onze gedistilleerde Britse tarwedrank.
Als u niet kunt vertrouwen op de gebruikelijke aroma's en additieven die typisch zijn voor koffielikeuren, moet u enkele van de beste koffiesoorten ter wereld gebruiken. Geen snelkoppelingen; gewoon een obsessieve focus op kwaliteit bij elke stap van de reis, van boon tot brouwsel.
Een eerbetoon aan de dramatische jammy fruitigheid van de Grade 1 natuurlijke verwerkte koffie die Conker Spirits gebruikt. Precies gebrand om een gedurfde koffie te leveren met zoethout en cacao, terwijl het de natuurlijke vanille en hints van stoned fruit en karamel versterkt.
Perfect Serve
Twee 'Perfect Serves' voor deze!
De Café Spritz is een heerlijke cafeïnehoudende pick-up voor lange zonnige middagen. Doe 200 ml Indian Tonic (wij raden Fever-Tree Premium Indian Tonic aan) in een glas met ijs. Giet dan voorzichtig 25 ml Conker Cold Brew Coffee Likeur erover (vergeet niet om de likeur erna in te doen, anders kan het rommelig worden!). Garneer met een schijfje sinaasappel.
Een makkelijke Espresso Martini ... Neem 70 ml Conker Cold Brew en 30 ml koud water. Neem al je ingrediënten en schud minstens 15 seconden over ijs, giet het in een gekoelde coupé of martini-glas door een zeef (heel belangrijk! Geen ijsscherven nodig!) Verslind onfatsoenlijk.