Crabbies Alcoholic Ginger Beer 330ml

€ 2,49
Op voorraad
GF Code
GF3000059

Crabbies Alcoholic Ginger Beer

  • Koop 12 voor € 2,39 en bespaar 4%
Merk
Crabbie's
EAN
5011166019077
Weight (kg)
0.568000
Inhoud
330ml
Alcoholgehalte
4%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

De oorsprong van het kenmerkende alcoholische gemberbier van Crabbie gaat helemaal terug tot 1801. John Crabbie maakte gebruik van de nabijgelegen haven van Leith, Edinburgh, waardoor hij toegang kreeg totingrediënten uit vele landen. Hij kocht de beste gember en exotische kruiden; een erfenis beginnen die generaties lang zal duren.

Het Crabbie's Alcoholic Ginger Beer is getransformeerd tot het iconische merk van vandaag en is van nature glutenvrij en streeft al die jaren geleden naar dezelfde uitzonderlijke normen die John Crabbie heeft gesteld.

Crabbie's is er trots op dat hij de olifant op elke fleshals draagt is¹is¹als handelsmerk ter ere van het integrale deel dat het speelde in zijn nu iconische smaak, die het rijke erfgoed en de herkomst van het merk van de beroemde zes weken doordrenkte gember communiceert.

Crabbie's werkt ook samen met de Millennium Elephant Foundation in Sri Lanka om deze bedreigde reuzen te beschermen. Ze zetten zich in om bij te dragen in de kosten van voedsel, medische rekeningen en de salarissen van de houders (mahout) voor de olifanten, evenals het verstrekken van uniformen voor het personeel aan de stichting om een is¹is¹verschil te maken in het leven en welzijn van de olifanten en het personeel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Crabbies Alcoholic Ginger Beer 330ml
Uw waardering