Crabbies Alcoholic Ginger Beer 6 x 300ml

€ 14,99

Op voorraad

GF Code
GF3000060
Crabbies Alcoholic Ginger Beer 6 x 330ml
Crabbies Alcoholic Ginger Beer 6 x 300ml aanpassen
  • Gratis verzending v/a €200,-
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Altijd scherp geprijsd
  • De gin-specialist van Nederland
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Gin? Wij hebben dat!
Merk
Crabbie's
EAN
9501624544587
Inhoud
6 x 330ml

Omschrijving

De oorsprong van het kenmerkende alcoholische gemberbier van Crabbie gaat helemaal terug tot 1801. John Crabbie maakte gebruik van de nabijgelegen haven van Leith, Edinburgh, waardoor hij toegang kreeg tot ingrediënten uit vele landen. Hij kocht de beste gember en exotische kruiden; een erfenis beginnen die generaties lang zal duren.

Het Crabbie's Alcoholic Ginger Beer is getransformeerd tot het iconische merk van vandaag en is van nature glutenvrij en streeft al die jaren geleden naar dezelfde uitzonderlijke normen die John Crabbie heeft gesteld.

Crabbie‚¬€ž¢s is er trots op dat hij de olifant op elke fleshals draagt premiumals handelsmerk ter ere van het integrale deel dat het speelde in zijn nu iconische smaak, die het rijke erfgoed en de herkomst van het merk van de beroemde zes weken doordrenkte gember communiceert.

Crabbie‚¬€ž¢s werkt ook samen met de Millennium Elephant Foundation in Sri Lanka om deze bedreigde reuzen te beschermen. Ze zetten zich in om bij te dragen in de kosten van voedsel, medische rekeningen en de salarissen van de houders (mahout) voor de olifanten, evenals het verstrekken van uniformen voor het personeel aan de stichting om een premiumverschil te maken in het leven en welzijn van de olifanten en het personeel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Crabbies Alcoholic Ginger Beer 6 x 300ml
Uw waardering