Crystal Head Onyx Vodka 70cl

€ 48,95
Op voorraad
GF Code
GF8000107

Inspiratie wordt gehaald uit de Onyx-steen en de unieke smaken van Agave om de Onyx Vodka van Crystal Head te creëren

Merk
Crystal Head
EAN
6270404118722
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
1.450000
Land van herkomst
Canada

Omschrijving

Crystal Head Onyx Vodka

De legende vertelt dat dertien kristallen schedels die door de inheemse stammen van Amerika (de Navajo, Azteken en Maya's) worden vastgehouden, kunnen worden gebruikt om positieve energie en verlichting te projecteren.

Bij het horen van deze legende probeerden de oprichters van Crystal Head Vodka een fles te maken die de wodka waardig was die ze begonnen te produceren, en ze gaven ze ook een naam. (De fles is gemaakt in Europa en bevat kristal).

Onyx itseff lijkt een krachtig krijgerkristal, en de zwarte fles van deze editie benadrukt dit. Het houdt verbinding met de aarde, geeft bescherming en laat geen licht binnen en absorbeert negativiteit. Het is een focus op positiviteit, een beroep doen op de innerlijke creatieve geest.

Met hun Onyx-editie heeft Crystal Head een wodka gemaakt met premium Blue Weber Agave (die afkomstig is van een enkele boerderij in Mexico). Net als bij de andere Crystal Head-versies, wordt het gemengd met het zuiverste gletsjerwater uit Newfoundland, Canada. Net als alle andere Crystal Heads bevat deze geen oliën, suikers of additieven.

Omdat dit is gemaakt met agave, heeft het eindproduct een schone, halfzoete afdronk. Het aroma geeft vers gras, met witte peper en zachte hints van citrus. Het is ongelooflijk zacht en soepel met slechts een vleugje kruiden en een zoetheid die zich ontwikkelt tot de subtiele, maar onmiskenbare aardse greep van agave. Het heeft een medium afdronk van groen gras, peper en citrus.

Lees meer over Crystal Head

Perfect Serve

Geniet zoals jij het lekker vindt, dit drink je makkelijk puur als het ijskoud is. Het werkt echter ook met sinaasappelsap, sodawater of een tonic.

Dit vinden we lekker in een klassieke wodka & frisdrank. Voeg in een longdrinkglas gevuld met ijs 50 ml Crystal Head Onyx toe. Top af met sodawater en garneer met een schijfje roze pompelmoes 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Crystal Head Onyx Vodka 70cl
Uw waardering