Dead Man's Fingers Pineapple Rum 70cl
Heerlijke zoete en gekonfijte ananassmaken maken dit een heerlijke tropische rum van Dead Man's Fingers
Omschrijving
Dead Man's Fingers Pineapple Rum
Gemaakt in een beroemd visrestaurant in Cornwall (een provincie in het uiterste zuidwesten van het VK) genaamd de Rum & Crab Shack, wilden ze de dingen een beetje anders doen.....
"We keken naar wat iedereen aan het doen was, toen deden we het tegenovergestelde"
Waarom Dead Man's Fingers?... dit was eigenlijk geïnspireerd door een van de meest populaire items op het menu. Krab is buitengewoon populair en de lange, vingerachtige kieuwen in de krab worden 'dodemansvingers' genoemd (volgens de folklore ga je dood... niet de lekkerste, dus worden verwijderd en weggegooid).
In de geest van hun eerdere creaties, hebben Dead Man's Fingers met hun Pineapple Rum vastgehouden aan het ethos dat "ongebruikelijk heerlijk smaakt".
Ze lieten zich inspireren door hun originele Spiced rum en creëerden een nieuwe variant. Dit is een rum gemaakt met heerlijke zoete tonen van geroosterde en gekonfijte ananas. Ze hebben het goed in balans gehouden, met hints van zachte bruine suiker, nootmuskaat en een vleugje anijs en limoenschil.
Dit is echt een verfrissende rum en werkt goed op zichzelf, maar vooral goed in de mix. Een perfecte zomerrum.
Meer van Dead Man's Fingers
Perfect Serve
Met de ananasaroma's werkt dit bijzonder goed als een Dead Tropical-cocktail. Neem een groot glas en zal met ijsblokjes. Voeg 50 ml rum toe en giet er voorzichtig 200 ml Fever-Tree Premium Lemonade over. Roer voorzichtig en voeg het sap van een limoen toe. Garneer met een takje munt en een schijfje limoen.