Del Professore Vermouth Vaniglia

De sterke dranken van Del Professore zijn zorgvuldig vervaardigd met een geheime mix van kruiden en specerijen. Met behulp van verschillende technieken zorgen ze ervoor dat ze het meeste uit elk halen, zonder ze te vernietigen door de verkeerde methode te gebruiken.

Met hun Vermouth's selecteert Del Professore zorgvuldig de basiswijnen voordat ze worden gecombineerd met de mix van kruiden en specerijen, waardoor hun unieke aromatische en smaakkenmerken ontstaan.

Hun Vaniglia Vermouth is een limited edition en perfect voor vanilleliefhebbers. Ze gebruiken een Freisa-basiswijn, een zeer tanninerijke en fruitige rode druif. Dit geeft ook een granaatkleur aan de vermout.

Vervolgens worden ze doordrenkt met vanillestokjes, schillen van citrusvruchten en andere zorgvuldig geselecteerde kruiden om deze heerlijke vermout te creëren. Zoet van zowel aroma als smaak, dit is echt een unieke vermout en eentje om van te genieten zolang het nog kan!

Lees meer over Del Professore

Perfect Serve

Geniet langzaam zoals het is, of probeer gemengd met een frisdrank of tonic water. Wij raden de mixers van The Artisan Drinks Co aan. (We raden hier geen gearomatiseerde tonics aan, omdat ze zouden concurreren met die in de vermout).