Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl

€ 20,95
Op voorraad
GF Code
GF3000282
Een smaakvolle koffielikeur gemaakt van Fairtrade koffiedik dat bestemd was voor de prullenbak.
Merk
Dik & Schil
EAN
8719326750453
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
20%
Weight (kg)
1.000000
Land van herkomst
Nederland
Soortlikeur
Koffie

Omschrijving

Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur

Wat begon als een universitair project voor 3 studenten, is uitgegroeid tot Dik&Schil, een bloeiend bedrijf waarin duurzaamheid centraal staat. Hun lekkere drankjes geven een tweede leven aan de overgebleven koffiedik en sinaasappelschillen uit de horeca die normaal gesproken in de prullenbak belanden.

''Wij willen laten zien dat duurzaamheid ook leuk kan zijn en dat circulariteit kan leiden tot fantastische producten'' – Dat hebben ze zeker bereikt.

Dik&Schil Bakkie Pleur Koffielikeur wordt gemaakt van koffiedik, exclusief van Moyee Coffee. Deze koffie is niet alleen heerlijk, maar ook de Fair Trade en Fair Chain (waar het branden en verpakken van de bonen in het land van herkomst gebeurt, waardoor de lokale gemeenschap meer inkomsten krijgt). Door gebruik te maken van extra donker gebrand koffiedik, heeft deze koffielikeur de volle smaak van koffie en een vleugje sinaasappel, met toevoeging van overgebleven sinaasappelschillen, afkomstig van het maken van vers sinaasappelsap. Er is heerlijke noten en een subtiele rokerigheid, die diepte toevoegen, en een zachtheid van vanille.

Meer van Dik & Schil

Perfect Serve

Espresso Martini is een favoriete cocktail voor een koffielikeur – maar wat dacht je van een spin op een Negroni?

Om een Dik&Schil Coffee Negroni te maken, vult een tumbler met ijs en schenkt 25 ml Bakkie Pleur, 25 ml Circular Gin, 15 ml Orangecello en 15 ml Campari. Roer goed door en voeg ter garnering een schijfje sinaasappel toe.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl
Uw waardering

Meer van dit merk