East Imperial Old World Tonic Water 500ml

€ 3,29
Op voorraad
GF Code
GF2000119

Een authentieke keuze, uit de hoogtijdagen van de G&T. Ontdek een nieuw perspectief op de wondere wereld van premium gin.

  • Koop 8 voor € 2,99 en bespaar 9%
Merk
East Imperial
EAN
799439888937
Weight (kg)
0.892000
Inhoud
500ml
Land van herkomst
Nieuw-Zeeland

Omschrijving

East Imperial Old World Tonic

Door veel barmannen over de hele wereld gezien als de 'champagne' van tonisch water, is dit zeker geen frisdrank. East Imperial Old World Tonic is een volledig natuurlijke, caloriearme tonic, met de helft van het natuurlijke suikergehalte van de meeste andere tonics.

Dit is een heel ander tonicum dan je misschien gewend bent. De eerste klap in de mond is van warmte met zoethoutkruiden en verse lavendel met slechts een vleugje thee. Het eindigt met een luxueus gevoel van citrus in de mond.

Het is ontwikkeld en gemaakt om een ​​authentieke weergave te zijn van wat tonisch water was aan het begin van de vorige eeuw. Moderne tonica hebben toegevoegde suikers en / of zoetstoffen, waardoor ze te zoet kunnen worden. Dit is helaas bijna de norm geworden.

In tegenstelling tot andere 'dieet'- of' light'-tonics, worden bij de productie volledig natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt en is het glutenvrij. Met slechts 20 calorieën per portie (7,5 g natuurlijke rietsuiker) is Old World Tonic de perfecte manier om van je G&T te genieten zonder je schuldig te voelen aan calorieën, of met zoetheid die de gin overheerst.

We raden je aan om je tonicum te upgraden naar wat historisch gezien zou zijn erkend als een echt tonicum. Door dit te doen, ontdek je ongetwijfeld een heel nieuw perspectief op de wereld van premium gin.

Lees meer over East Imperial

Perfect Serve

Dit is echt een perfecte manier om van een premium gin te genieten. Proeven van wat zou zijn genoten in de bloeitijd van de G&T.

Dit kan een goede tonic zijn om van te genieten met een Old Tom-gin, omdat ze al zoet zijn. Onze perfecte combinaties bij deze tonic zijn echter: Aviation GinBeefeater 24Gin MareKyro x Kinobi GinMalfy Con Limone,  Tanqueray No. Ten, en The Botanist.

Met al, geniet in een groot glas, met veel ijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:East Imperial Old World Tonic Water 500ml
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!