Fever-Tree Pink Grapefruit Soda 200ml

€ 1,79
Op voorraad
GF Code
GF2000728

Een heerlijk bittere maar toch zoete, sparkling pink graprfruit soda, perfect voor een Paloma

Merk
Fever-Tree
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.366000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Pink Grapefruit Soda

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Hun heerlijke Sparkling Pink Grapefruit Soda heeft een verfrissende uitbarsting van verse grapefruit, die in balans is met zachtroze grapefruit en bloemige tonen. Gemaakt met het sap van met de hand geplukte grapefruits, gebruikt Fever-Tree grapefruits die de perfecte bittere tot zoete verhouding hebben van de zon het hele jaar door, optimale neerslag en de perfecte grond voor irrigatie.

Meer van Fever-Tree

Perfect Serve

Als we denken aan een Pink Grapefruit Soda, denken we aan een Paloma. Makkelijk te maken, voeg ijs toe aan je glas en voeg 50 ml tequila en 10 ml vers geperst limoensap toe. Vul aan met Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda en garneer met een schijfje grapefruit.

Deze heerlijke frisdrank is ook de perfecte partner voor wodka, voor een verfrissende en lichte spritz.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Pink Grapefruit Soda 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk