Fever-Tree Premium Soda Water 200ml

€ 1,79
Op voorraad
GF Code
GF2000260

Natuurlijk bronwater, perfecte carbonatatie en een vleugje mineralen vormen het perfecte sodawater

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450126
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.366000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Premium Soda Water

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Dit Soda Water is het eenvoudigste product van Fever-Tree. Ze gebruiken natuurlijk bronwater (met een laag mineraalgehalte) en carboneren het vervolgens met een hoog carbonatatieniveau met veel zeer fijne belletjes (een hoger dan normaal carbonatatieniveau), ze voegen dan precies de juiste hoeveelheid bicarbonaat of soda toe, die wordt gebruikt om een ​​mineraliteit toe te voegen die de natuurlijk voorkomende smaken versterkt in de premium sterke dranken waarmee het gepaard gaat. En dat is het ... eenvoudig, maar zeer effectief!

Meer van Fever-Tree

Perfect Serve

Dit kan met bijna alle sterke dranken worden gebruikt om een ​​goed koolzuurgehalte te geven en de drank langer te maken. Het is echter echt perfect om de beste smaken van de beste whisky's naar voren te brengen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Premium Soda Water 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!