Fever-Tree Elderflower Tonic Water 500ml

€ 3,69
Op voorraad
GF Code
GF2000028

Een heerlijke bloemige variant van Fever-Tree's Indian Tonic Water

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450881
Inhoud
500ml
Weight (kg)
0.856000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Door de essentiële oliën van met de hand geplukte Engelse vlierbloesem te mengen met kinine van de hoogste kwaliteit van de 'koortsbomen' van de Democratische Republiek Congo, heeft Fever-Tree een heerlijke, bloemige variatie van hun Indiase tonische water gecreëerd.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Deze delicate en zoete smaak van vlierbloesem wordt perfect in evenwicht gehouden door de zachte bitterheid van de kinine, die perfect samengaat met frisse en bloemige gins. We vinden deze ook erg lekker met TX Gin, omdat het de vlierbessen in de gin accentueert.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Elderflower Tonic Water 500ml
Uw waardering

Meer van dit merk