Fever-Tree Lemon Tonic Water 200ml

€ 1,49
Op voorraad
GF Code
GF2000265

Een heerlijk citroen tonic water met een authentiek frisse en zingy smaak en aroma

  • Koop 6 voor € 1,34 en bespaar 10%
  • Koop 24 voor € 1,25 en bespaar 16%
Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450041
Inhoud
200ml
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Lemon Tonic Water

Het begon in 2003 met één simpel uitgangspunt ... Fever-Tree is van mening dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Door de beste Siciliaanse citroenen te mengen met bronwater en kinine van de hoogste kwaliteit van de "koortsbomen" van de Democratische Republiek Congo, heeft Fever-Tree een heerlijk citroentonic water gecreëerd met een authentieke verfrissende smaak en aroma.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Dit is op zichzelf al een heel zurige en verfrissende drank, maar de scherpte van de Siciliaanse citroenen en de zachte bitterheid van de kinine bieden een briljant tegenwicht tegen de zoetheid van zoete en fruitige gins (we houden hiervan met Whitley Neill Raspberry Gin) omdat het echt helpt bij de ontwikkeling de fruitsmaken.

Werkt ook op een vergelijkbare manier met wodka's met fruitsmaak.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Lemon Tonic Water 200ml
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!