Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 500ml

€ 3,69
Op voorraad
GF Code
GF2000024

Met minder bitterheid en een meer delicate smaak, is dit een perfecte aanvulling op florale gins

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450546
Inhoud
500ml
Weight (kg)
0.856000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Het begon in 2003 met één simpel uitgangspunt ... Fever-Tree is van mening dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Door de essentiële oliën van de bloemen, vruchten en kruiden die Fever-Tree heeft verzameld rond de Middellandse Zeekust te mengen met de hoogste kwaliteit kinine van de 'koortsbomen' van de Democratische Republiek Congo, hebben ze een delicaat, bloemig tonicum gecreëerd. water.

Fever-Tree gebruikt minder kinine in hun Mediterranean Tonic die, met de toevoeging van rozemarijn en citroentijm, een veel lichtere, meer geurige tonic produceert. Dit maakt het een geweldige optie voor mensen die minder enthousiast zijn over de bitterheid die kinine aan tonics geeft.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Omdat dit een lichtere, meer delicaat smakende tonic is, werkt dit vooral goed met de meeste bloemige gins. Het werkt echter ook goed met citrusgins, en we denken dat het vooral goed werkt met de Malfy Gins.

Om te serveren, in een groot glas gevuld met ijs, meng 50 ml gin met 150/200 ml tonic (afhankelijk van hoe sterk je je g & t lekker vindt!). Garneer met een schijfje citroen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 500ml
Uw waardering

Meer van dit merk