Fever-Tree Premium Ginger Ale 200ml

€ 1,79
Op voorraad
GF Code
GF2000264

Niet één, maar drie verschillende gingers worden gemengd om de perfecte mixer te creëren voor donkere sterke dranken en pittige of fruitige gins

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450089
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.366000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Premium Ginger Ale

Het begon in 2003 met één simpel uitgangspunt ... Fever-Tree is van mening dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Niet slechts één, maar drie van 's werelds beste natuurlijke gingers worden gemengd om deze mixer te maken. Subtiele botanische smaken worden toegevoegd, samen met bronwater, om een ​​heerlijke Ginger Ale te creëren met een authentieke en verfrissende smaak en aroma.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Heerlijk op zichzelf, maar deze Ginger Ale is gemaakt om te mengen met sterke drank. Het is perfect uitgebalanceerd om de smaaktonen van de beste whisky's, bourbons en rum te versterken. We houden er echt van wanneer het wordt gemengd met Bacardi Oakheart Rum.

Dit werkt ook bijzonder goed bij pittige of fruitige gins en sleedoorns. Probeer met 6 O'Clock Damson Gin. Meng over ijs en garneer met een plakje verse gember voor een heerlijk verwarmend langer drankje. Perfect als de dagen wat koeler worden, of om te genieten als de zon ondergaat op een zomeravond.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Premium Ginger Ale 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!