Fever-Tree Premium Indian Tonic Water 500ml

€ 2,99
Op voorraad
GF Code
GF2000020

Heerlijke botanische olie, kinine van hoge kwaliteit en bronwater ... het kan alleen Fever-Tree zijn

  • Koop 8 voor € 2,85 en bespaar 5%
Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450263
Weight (kg)
0.856000
Inhoud
500ml
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vindt dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Door weelderige botanische oliën zoals Mexicaanse bittere sinaasappelolie te mengen met bronwater en kinine van de hoogste kwaliteit van de 'koortsbomen' uit de oostelijke heuvelruggen van de Democratische Republiek Congo, heeft Fever-Tree een heerlijke, bekroonde tonisch water.

Het is delicaat van smaak en zorgt ervoor dat uw premium spirit zal stralen.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Deze tonic is speciaal gemaakt om de allerbeste gins te versterken, maar het is niet alleen voor gin. Dit werkt even goed met wodka's, versterkte wijnen, sherry en witte port, of zelfs als verfrissend drankje op zich.

Voor een klassieke G&T, meng in een groot copaglas 50 ml van je favoriete gin met 200 ml tonic. Voor de garnering raden we aan om aantekeningen te maken van het smaakprofiel van de gin ... maar met een schijfje limoen kun je niet ver fout gaan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Premium Indian Tonic Water 500ml
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!