Fever-Tree Premium Lemonade 200ml

€ 1,49
Op voorraad
GF Code
GF2000259

Perfect uitgebalanceerd met een zachte citroensmaak, dit is perfect voor diegenen die niet van de bitterheid van kinine in tonic houden

  • Koop 6 voor € 1,39 en bespaar 7%
  • Koop 24 voor € 1,29 en bespaar 13%
Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450164
Weight (kg)
0.366000
Inhoud
200ml
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Premium Lemonade

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Hun limonade heeft een knapperige, zuivere smaak waardoor de geest die ermee gepaard gaat, doorschijnt zonder hem te overweldigen. De subtiele citroensmaak komt naar voren door de zachte carbonatatie.

Met het aroma en de smaak van versgeperste citroenen hebben ze een prachtige, heldere, sprankelende echte limonade gecreëerd.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Deze drank is perfect uitgebalanceerd om te mengen met de beste fruitbekers, wodka's of gins (als je geen fan bent van de bitterheid van kinine in tonic, dan is dit de perfecte mixer voor jou!). Het is echter ook even lekker als een verfijnde frisdrank op zich.

Hoe dan ook, het is het lekkerst op een heleboel ijs en gegarneerd met een schijfje limoen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Premium Lemonade 200ml
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!