Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water 200ml

€ 1,79
Op voorraad
GF Code
GF2000228

Een perfect uitgebalanceerde fruitige tonic voor een zoetere draai aan je G&T.

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108453530
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.372000
Land van herkomst
Duitsland

Omschrijving

Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

De smaak van zoete Britse rabarber en sappige Schotse frambozen is perfect in balans met kinine om de zoete smaken en aroma's door te laten schijnen. De mooie roze tint is van de natuurlijke ingrediënten.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Deze fruitige tonic is heerlijk op zichzelf en kan ook gecombineerd worden met je favoriete London Dry gin om hem een ​​iets zoeter, meer fruitige smaak te geven (we vinden deze erg lekker met Tanqueray) Voeg 50 ml gin toe in een copaglas gevuld met ijs tot 150/200 ml tonic (afhankelijk van hoe sterk je het wilt). Garneer met een paar frambozen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk