Fever-Tree Refreshingly Light Tonic Water 500ml

€ 3,49
Op voorraad
GF Code
GF2000022

Een lichtere, minder suikertonicum, met dezelfde geweldige Fever-Tree-smaak

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450324
Inhoud
500ml
Weight (kg)
0.856000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Refreshingly Light Tonic Water

Het begon in 2003 met een simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke drank betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Ze gebruiken dezelfde basis van natuurlijke kinine, oliën van Mexicaanse bittere sinaasappels en bronwater om dit lichtere tonische water te creëren. Maar alleen de suikers die van nature in fruit voorkomen

Het resultaat is dat Fever-Tree een heerlijke tonic heeft gecreëerd met 46% minder calorieën dan hun kenmerkende Indian Tonic Water. Maar ze hebben niets van de smaak opgeofferd.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Verrukkelijk in plaats van bijna elk tonicum wanneer u de calorieën wilt bekijken, of zelfs als u gewoon uw suikerinname wilt verminderen. Dit werkt vooral goed samen met Bloom London Dry Gin in een g & t. Omdat dit minder suiker bevat en een lichtere smaak heeft, komen de delicate smaken in de gin door.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Refreshingly Light Tonic Water 500ml
Uw waardering

Meer van dit merk