Filliers Amaretto Jenever 70cl

€ 15,50
Op voorraad
GF Code
GF3000354

Een heerlijk verleidelijke Amaretto cream jenever van het Belgische Filliers.

Merk
Filliers
EAN
5412166270077
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
17%
Weight (kg)
1.420000
Land van herkomst
België

Omschrijving

Filliers Amaretto Jenever

Distilleerderij Filliers distilleerde al meer dan vijf generaties en was aanvankelijk slechts een nevenonderneming van hun landbouwonderneming.

Het is deze geschiedenis, die dateert uit 1880, die ervoor zorgt dat Filliers heerlijke en geliefde drankjes maakt. Ze doen zoveel mogelijk ter plaatse. Ze pompen hun eigen bronwater, ontginnen het graan, creëren hun eigen fruit- en kruidendistillaten, fermenteren, distilleren en rijpen.

Na het succes van hun fruitjenevers creëerden de neven Fillier (Jan en Bernard) vervolgens een reeks heerlijke roomlikeuren. In deze categorie ligt hun Amaretto Jenever.

Met een heerlijke combinatie van Filliers graanjenever, room en amandelen is dit zeker het perfecte drankje om in goed gezelschap van te genieten. Heerlijk zoet en romig, met een zachte alcoholische ondertoon van de jenever en de verleidelijke amandelaroma's die bekend en geliefd zijn - dit is het hele jaar heerlijk, maar het vindt pas echt zijn thuis tijdens de eindejaars- of jaarfeesten.

Meer van Filliers

Perfect Serve

Gemakkelijk te genieten als digestief - gewoon met ijs. Dit is perfect om van te genieten tijdens een goed gesprek of om speciale gelegenheden zoals Kerstmis en Nieuwjaar te vieren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filliers Amaretto Jenever 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk