Filliers Galette Jenever 70cl

€ 15,50
Op voorraad
GF Code
GF3000350

Een heerlijk decadente boterwafelroomjenever van het Belgische Filliers.

Merk
Filliers
EAN
5415200002498
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
17%
Weight (kg)
1.420000
Land van herkomst
België
Soortlikeur
Cream, Overige

Omschrijving

Filliers Galette Jenever

Distilleerderij Filliers distilleerde al meer dan vijf generaties en was aanvankelijk slechts een nevenonderneming van hun landbouwonderneming.

Het is deze geschiedenis, die dateert uit 1880, die ervoor zorgt dat Filliers heerlijke en geliefde drankjes maakt. Ze doen zoveel mogelijk ter plaatse. Ze pompen hun eigen bronwater, ontginnen het graan, creëren hun eigen fruit- en kruidendistillaten, fermenteren, distilleren en rijpen.

Na het succes van hun fruitjenevers creëerden de neven Fillier (Jan en Bernard) vervolgens een reeks heerlijke roomlikeuren. In deze categorie ligt hun Galette Jenever.

Wat is een betere combinatie dan Filliers graanjenever, Cream en de heerlijke Galette (Belgische Boterwafel). Heerlijk zoet en romig, met een zachte alcoholische ondertoon van de jenever, perfect het hele jaar door - maar het vindt echt zijn thuis tijdens de eindejaars- of jaarfeesten.

Meer van Filliers

Perfect Serve

Eenvoudig te genieten met ijs, dit is perfect om van te genieten tijdens een goed gesprek of om speciale gelegenheden zoals Kerstmis en Nieuwjaar te vieren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filliers Galette Jenever 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk