Finlandia Lime Vodka 1L

€ 20,99
Op voorraad
GF Code
GF8000057
Finlandia Lime Vodka 1L
Merk
Finlandia
EAN
5099873002063
Weight (kg)
1.562000
Inhoud
1L
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
Finland

Omschrijving

Finlandia Lime - het citrusaroma van limoen ontmoet de subtiele zoetheid van honing om de wodka een rijk, warm karakter te geven.

In een land waar de zon om middernacht kan schijnen, wordt de wodka gemaakt van puur glaciaal bronwater, gefilterd door gletsjermorene die duizenden jaren geleden is ontstaan premiumen van de gouden suomi-gerst die groeit en rijpt waar andere gerst niet kan groeien, om de minder gewone te geven wodka een scherpe, heldere en soepele smaak

Geboren onder de middernachtzon in het noorden van Finland, belichaamt de wodka de Finse geest van leven in harmonie met de natuur door gebruik te maken van de beste ingrediënten.

De traditie van echt Finse wodka werd in 1970 door Alko begonnen, slechts een jaar later, Finlandia was de eerste Scandinavische wodka die in de Verenigde Staten werd verkocht.

Duizenden jaren geleden trokken de gletsjers zich terug, waardoor een gletsjermorene achterbleef om zuiver gletsjer bronwater te creëren, waardoor de wodka zijn helderheid en gladheid kreeg.

Elke zomer gaat de zon in Finland niet onder voor 72 dagen. Het schijnt om middernacht en zijn gloed voedt alles beneden in het land minder gewoontjes.

De gouden suomi-gerst groeit waar andere gerst niet kan groeien. In het koude noorden rijpt het onder de middernachtzon en geeft de wodka zijn heldere, lichte en heldere smaak.

De suomi-gerst creëren een puree die meer dan 200 destillatiestappen ondergaat, gedurende meer dan 50 uur onder toezicht van meester-distilleerders voordat water uit de glinsterende Rajamaki-bron wordt toegevoegd.

Dit water wordt van nature gefilterd door morene, duizenden jaren geleden achtergelaten door de gletsjer. Er is dus niets anders nodig om de wodka te zuiveren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Finlandia Lime Vodka 1L
Uw waardering
  1. Wodka Premium Proefpakket 4 x 5cl
    Wodka Premium Proefpakket 4 x 5cl
    € 17,49