Fluère Non-Alcoholic Spirit 70cl

€ 17,99
Op voorraad
GF Code
GF2000223

Een bloemenmix van plantaardige ingrediënten, gecombineerd met limoen en koriander, maken dit een perfect alcoholvrij gin-alternatief

Merk
Fluère
EAN
8719324223553
Weight (kg)
1.304000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
0%
Land van herkomst
Nederland
Smaakprofiel
Citrus, Floraal

Omschrijving

Fluère Non-Alcoholic Spirit

Fluère vindt zijn oorsprong ruim voor het begin van de jaartelling. In die tijd strekte het Romeinse rijk zich uit van Schotland tot Iran en van Duitsland tot Egypte. Om de legioenen fit te houden om te reizen en te vechten, experimenteerden de Romeinen met kruiden, specerijen en plantaardige ingrediënten uit al deze verre landen. Voor hun conditie vertrouwden de Romeinen op de desinfecterende effecten van lavendel. De jeneverbes hield boze geesten buiten, maar werd ook verondersteld positief te zijn voor nieren en blaas. Koriander had een positief effect op de darmen.

Fluère barst van zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten die een complexe maar uitgebalanceerde smaak geven en zorgen voor een unieke after-bite die normaal gesproken alleen alcoholische dranken hebben. Zowel de schil van jeneverbes als limoen geven de neus een helder en fris karakter, terwijl de lavendel en koriander wat kruidige toetsen toevoegen.

Lees meer over Fluère

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fluère Non-Alcoholic Spirit 70cl
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!