Foxdenton Christmas Liqueur (Mini) 5cl

€ 4,99
Op voorraad
GF Code
GF3000468

Een heerlijke zoete likeur, vol op kerst geïnspireerde smaken

Merk
Foxdenton
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
19.5%
Weight (kg)
0.250000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Soortlikeur
Spiced, Vruchten

Omschrijving

Foxdenton Christmas Liqueur

De Foxdenton Spirits & Liqueurs Company werd in 1935 opgericht door majoor Charles Radclyffe. Het bedrijf werd vernoemd naar zijn voorouderlijk huis Foxdenton Estate, dat hij in 1367 door een huwelijk verwierf. De familie had een geschiedenis van jagen en schieten, en na deze bezigheden was het gebruikelijk om te genieten van fruitlikeuren.

De huidige eigenaar, Nicholas Radclyffe, vond deze fruitlikeuren te zoet. Dus begon hij ze zelf te maken - met behulp van traditionele Engelse recepten met gin als basis. Tot zijn verbazing vonden anderen dit ook lekker. Dus begon hij in samenwerking met Thames Distillers met het maken van de perfecte gin (hun Foxdenton 48) voor verkoop op zichzelf en om te gebruiken bij het maken van hun fruitlikeuren.

Voor hun kerstlikeur heeft Foxdenton zich laten inspireren door smaken die traditioneel rond de feestdagen worden gedronken.

Ze gebruiken hun Foxdenton Gin als basis voor de likeur en combineren die met rijke Winslow pruimen en een mix van kerstkruiden (waaronder gember, kruidnagel, kaneel en steranijs).

Dit geeft een rijk en uitnodigend aroma en smaak aan de likeur, vol fruit en kruiden - en die het best gedronken kan worden met goed gezelschap!

Meer van Foxdenton

Perfect Serve

Hoewel deze likeur gemakkelijk puur gedronken kan worden, doet hij het ook bijzonder goed in combinatie met mousserende wijn, prosecco of misschien zelfs champagne!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Foxdenton Christmas Liqueur (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk