Gin Mare 1.75L
Stel je de mediterrane gedistilleerd en gebotteld voor ..... dan stel je je Gin Mare Mediterranean Gin voor
Omschrijving
Gin Mare
Mediterranean Gin
Waan je aan de Middellandse Zeekust, een eeuwig blauwe lucht, stralende zonneschijn, de geuren die je alleen in deze regio kunt ervaren; rozemarijn, basilicum en tijm. De zeebries verkoelt je zachtjes. Dan stel je je voor wat je kunt ervaren als je Gin Mare drinkt. Ze gebruiken traditionele technieken die de pure essentie van het Middellandse Zeegebied vangen door middel van delicate maceratie en vakkundige distillatie.
Elke fles Gin Mare is uniek. Met behulp van hun belangrijkste ingrediënt (de arbequina-olijf) schommelt de zuurgraad elk jaar. Gemaakt in de Gin Mare-distilleerderij, een dertiende-eeuwse kapel gelegen in een oud vissersdorp tussen de Costa Brava en de Costa Dorada, maakt een vakkundige distillatie van deze gin een culinair kunstwerk.
Gin Mare is gemaakt met Spaanse olijven als hoofdingrediënt en gaat veel verder. Ze gebruiken ook een verscheidenheid aan andere botanische producten uit het Middellandse Zeegebied. Rozemarijn uit Griekenland, Tijm uit Turkije, Basilicum uit Italië, Sinaasappelen uit Valencia en Sevilla (Spanje), Citroenen uit Sevilla, evenals jeneverbes, koriander en groene kardemom.
Het aromatische profiel van Gin Mare is opmerkelijk verschillend van andere Gins, maar het verliest zijn wortels niet. Het heeft een kruidige, bijna bloemige neus in de neus met een vleugje bessen. De olijven geven een hartige toets, met bijna een tomaatachtige kwaliteit.
De smaak is zeer kruidig en aromatisch met zachte koriander, een lichte zurigheid van koriander en afdronk met verfrissende citrus.
Echt het Middellandse Zeegebied gebotteld ..... Proost!
Perfect Serve
De smaken in deze gin staan voor zichzelf, en werken vooral goed met Fentimans Connoisseurs Tonic Water (het overweldigt de gin niet). Gebruik 50 ml gin met 150/200 ml (afhankelijk van hoe sterk je het lekker vindt), combineer met ijs en garneer met een takje rozemarijn en sinaasappelschil.