Heidell Navy Strength Gin 50cl

Special Price € 30,00 Regular Price € 39,95
Op voorraad
GF Code
GF1000493

De grote broer van de Heidell Gin Family. Een echte handgemaakte gin die een traditionele smaak combineert met het aroma van een stormachtige zee.

Merk
Heidell
EAN
6429830054115
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
57%
Weight (kg)
1.840000
Land van herkomst
Finland
Stijl
Navy Strength
Smaakprofiel
Kruidige

Omschrijving

Heidell Navy Strength Gin

Hoewel Heidell Gin een relatieve nieuwkomer is in de gin-wereld, heeft hun kenmerkende gin al een zilveren prijs gewonnen van de London Spirits Competition.

Net als bij zijn kleine broertje, wordt hun Navy Strength ook geproduceerd in Naantali, een stad in de Finse Archipel - het zuidwesten van Finland (ten westen van Helsinki). Ze gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten, kristalhelder Fins water, een Nederlandse distilleerketel en laten zich inspireren door de zee - dubbel belangrijk in een Navy Strength-editie.

Omdat hun Master Distiller een gepensioneerde marineofficier is, zou het geen verrassing moeten zijn dat ze een Navy Strength-gin zouden lanceren. Dit is de grote broer van Heidell Gin, een echte handgemaakte gin die een traditionele gin-smaak combineert - maar dan krachtiger.... met het aroma en de smaak van een stormachtige zee.

Het aroma is van een klassieke gin, vanaf het begin met een sterkere punch. De tonen van jeneverbes en een gedefinieerd aroma van de zee. In de mond is de jeneverbes alomtegenwoordig door de drank, wat een heerlijke droogheid geeft. Hoewel citrus aanwezig is, is het vanwege het hogere alcoholgehalte meer op de achtergrond - en de kruidentonen komen hier sterker naar voren.

Een duidelijk verfijnde en eigentijdse Finse Navy Strength gin.

Lees meer over Heidell Distillery

Perfect Serve

We vonden dit heerlijk in een superkrachtige Gin & Tonic, met Fentimans Connoisseurs Tonic. Neem een ​​groot glas en voeg een enkele grote ijsblokjes toe. Voeg 50 ml gin toe en giet er voorzichtig 150 - 200 ml tonic over. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje citroen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heidell Navy Strength Gin 50cl
Uw waardering