Hendrick's Gin (Mini) 5cl

€ 3,99
Op voorraad
GF Code
GF1000241
  • Koop 12 voor € 3,89 en bespaar 3%
  • Koop 96 voor € 3,69 en bespaar 8%
Merk
Hendrick's
EAN
5010327709000
Weight (kg)
0.112000
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
41.4%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Citrus, Floraal

Omschrijving

Hendrick's Gin

Hendrick's is het huwelijk van twee verschillende geesten uit twee zeldzame en ongebruikelijke stills. De harmonieuze combinatie van de Bennett en Carter-Head stills is buitengewoon zacht als geen ander, en het is deze blend die het vereiste karakter en evenwicht van subtiele smaken geeft.

Mevrouw Lesley Gracie, gevestigd in ons "Gin Palace" in Girvan (Zuidwest-Schotland), is onze meesterdistilleerder - en de uitvinder van Hendrick's Gin. Deels alchemistisch genie, deels vloeibare dichter en deels wetenschapper - mevrouw Gracie is een van 's werelds grootste gin-innovators.

Het is het genie van mevrouw Gracie die de unieke smaak heeft gecreëerd die voortkomt uit het gebruik van roos en komkommer samen met 11 andere plantaardige ingrediënten. Dit omvat uiteraard jeneverbes, maar ook koriander, sinaasappel, citroen, engelachtig, lis, bramen, karwij, kamille, vlierbloesem en duizendblad.

Al deze botanicals geven hun eigen specifieke smaak en aroma's aan de gin, waardoor deze voortreffelijk in balans is, heerlijk complex, maar ook gewoonweg heerlijk!

Lees meer over Hendrick's

Perfect Serve

Geniet als een gin en tonic, met Fentimans Premium Indian Tonic water, of voor iets zoeter en bloemiger, probeer het met Fever-Tree Elderflower tonic. Gebruik bij beide opties een overvloed aan ijs en drie dunne plakjes komkommer om onze unieke smaken in deze gin te laten uitkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hendrick's Gin (Mini) 5cl
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!