Hendrick's Lunar Gin 70cl

€ 38,95
Op voorraad
GF Code
GF1000655

Met een delicaat kruid en een vleugje citrus in de kenmerkende Hendrick's smaak, is hun Lunar-editie perfect voor stille avond contemplatie.

Merk
Hendrick's
EAN
5010327753003
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
43.4%
Weight (kg)
1.254000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Floraal, Kruidige

Omschrijving

Hendrick's Lunar Gin

Met behoud van gelijkenissen met hun oorspronkelijke gin, is dit een gin die, naar men zegt, "werd bedacht onder het hemelse licht van de maan". Hierdoor krijgt het een verleidelijke complexiteit en een heerlijke warmte.

Dit is de tweede uitgave in beperkte oplage van mevrouw Lesley Gracie's "rariteitenkabinet".

Ze beschrijft haar inspiratie achter de gin als: "Het is een gevoel. Dat gevoel als het een heel donkere, rustige nacht is, er een heldere lucht is en de sterren uit zijn. Ik hou van dat gevoel en wilde dat gevoel van het delen van verhalen onder de sterrenhemel bottelen. In de stilte van de nacht kun je allerlei geuren krijgen, er zijn bepaalde bloemen die alleen hun geur afgeven onder het licht van de maan. Er is 's nachts een bijzondere zintuiglijke gehechtheid aan geuren, je lichaam reageert niet op dezelfde manier op aroma's als bij daglicht, de duisternis verandert dingen, inclusief hoe je reageert op de mensen om je heen, alles voelt' s nachts anders aan. "

Gemaakt in kleine batches van slechts 550 liter per keer, dit neemt de kenmerkende mix van 11 botanische ingrediënten en infusies van roos en komkommer, met extra smaken. Diep bloemig met aromatische tonen op de neus, en een vleugje citrus, de smaak wordt hierdoor voortgezet. Nog steeds duidelijk bloemig, maar met een delicate specerij.

Het algehele resultaat is intrigerend, warm en toch bloemig, en doet echt denken aan een warme zomeravond onder de maan.

Lees meer over Hendrick's

Perfect Serve

Met zo'n speciale en gelimiteerde oplage van Hendrick's hebben we drie perfecte serves. Met al deze is het het meest geschikt om 's nachts te nippen, naar de maan te kijken en tijdens elke andere verstandige manier van contemplatie!

Meng voor een klassieke Hendrick's Lunar & Tonic 50 ml gin met 150 ml premium tonic in een glas gevuld met ijs. We houden hiervan met Three Cents Tonic-water, maar elke neutrale tonic zal werken. Garneer met 3 dunne plakjes komkommer en een snufje zwarte peper.

Probeer voor een korter en sterker drankje een Starry Sky Old Fashioned. Giet in een met ijs gevuld mengglas 50 ml Hendrick's Lunar, een scheutje Angostura-bitters en een scheutje Angostura Orange-bitters. Roer en zeef dan in een stenen glas over ijs. Garneer met een vleugje sinaasappel.

Ten slotte, een Moonlight Buck. In een longdrinkglas gevuld met ijs, combineer 50 ml Hendrick's Lunar, 15 ml citroensap en vul aan met Ginger Ale (we houden van Double Dutch Ginger Ale voor deze). Garneer met een vleugje citroen en 3 dunne plakjes komkommer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hendrick's Lunar Gin 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk