Hendrick's Midsummer Solstice Gin 70cl

€ 44,99
Op voorraad
GF Code
GF1000051

Een flirterig fantastische incarnatie in beperkte oplage van Hendrick s

Merk
Hendrick's
EAN
5010327705811
Weight (kg)
1.254000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
43.4%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Floraal

Omschrijving

Hendrick's Midsummer Solstice Gin

De meest levendige bloemen van de natuur bloeien tijdens de midzomerzonnewende. Als viering biedt Hendrick's je een manifestatie in beperkte oplage van hun gin, die zowel diep bloemig als absoluut Hendrick's is.

De langere dagen en avonden vragen om een frisse plengoffer met Hendrick's personage - maar met een speelse lichtheid en boze knapperigheid die de ondergang van de zomer verandert. Deze flirterige bloemenincarnatie van Hendrick's Gin is perfect voor brunches en seizoensbijeenkomsten.

Midsummer Solstice is een kleine batch van Hendricks Gin in beperkte oplage. Het zal vliegen op de zephyr van de veranderende seizoenen en als het eenmaal weg is, zal het voor altijd verdwenen zijn.

Even belangrijk, en hoe aantrekkelijk het ook is, het is goed om te onthouden dat dit een uitzonderlijk fijne bloemenjenever is, en niet alleen over de gimmick!

Laten we de lange dagen vieren (ongeacht de tijd van het jaar!)

Lees meer over Hendrick's

Perfect Serve

Twee opties om uit te kiezen bij deze speciale editie.

Probeer als een Misdummer Spritz-cocktail. Meng 50 ml met 50 ml mousserende wijn (probeer Martini Prosecco) en 150 ml neutraal tonisch water (wij raden Fentimans Premium Indian Tonic Water aan voor deze) in een groot wijnglas met veel ijs. Garneer met een lintje komkommer (het is tenslotte Hendrick's!), En een schijfje sinaasappel.

Een Midsummer zoute hondencocktail is nog eenvoudiger. Giet 50 ml gin in een groot glas op ijs en vul naar smaak met vers grapefruitsap. Echt verfrissend, met geweldige zomerse bloemige tonen. Heerlijk!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hendrick's Midsummer Solstice Gin 70cl
Uw waardering