Hermit Dutch Coastal Gin 50cl

€ 39,95
Niet op voorraad
GF Code
GF1000005

Heerlijk zacht en verfrissend met een delicaat vleugje zout dat de smaken versterkt

Merk
Hermit
EAN
8717953243713
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
43%
Weight (kg)
1.086000
Land van herkomst
Nederland
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Hermit Dutch Coastal Gin

De makers van Hermit Gin wilden ervoor zorgen dat de drinker bij elke slok op reis werd genomen. Een waar de zonsondergang wordt herinnerd en de geur en het geluid van de zee wordt gevoeld. Met zijn frisse en levendige smaak en slechts een vleugje zout, neemt Hermit Dutch Coastal Gin je zeker mee op die reis. Het is een kleine batch gedistilleerde Nederlandse gin die natuurlijke plantaardige ingrediënten gebruikt bij het maken ervan.

Terwijl de plantaardige ingrediënten die in deze gin worden gebruikt mysterieus worden gehouden, adviseren de makers dat er 'tot tien' worden gebruikt bij de creatie ervan. Deze omvatten jeneverbes, korianderzaden en een verscheidenheid aan schillen van citrusvruchten. En niet te vergeten de aanraking van gefilterd Nederlands zeewater.

Deze ingrediënten mengen perfect en zorgen voor een duidelijk klassiek gin-gevoel, maar met een duidelijke Nederlandse kusttwist (vandaar de naam!). Er zijn hints van kruiden en een heerlijk verfrissend citruslaagje. De smaken openen zich zeker en de hint van zoutoplossing (niet overweldigend) verhoogt het genot van de drank.

Lees meer over Hermit

Perfect Serve

We ontdekten dat deze gin een heerlijke gin-tonic is en goed samengaat met de meeste neutrale tonics. We vonden dit echter vooral lekker met zowel Fever-Tree Mediterrane Tonic, die speelt op het kustgevoel, als hun Clementine Tonic die de citrustonen versterkt.

Neem een ​​groot glas gevuld met ijs en voeg 50 ml gin toe. Schenk er voorzichtig 150 - 200 ml van je gekozen tonic over en garneer met een schijfje grapefruit of een andere citrusvrucht.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hermit Dutch Coastal Gin 50cl
Uw waardering