Himbrimi Winterbird London Dry Gin 50cl

€ 27,99
Op voorraad
GF Code
GF1000557

Wilde arctische tijm en engelwortelbloemen geven hun delicate smaken aan deze heerlijke London Dry Gin uit IJsland

Merk
Himbrimi
EAN
0602573824566
Weight (kg)
1.086000
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
IJsland
Stijl
London Dry
Smaakprofiel
Floraal

Omschrijving

Himbrimi Winterbird London Dry Gin

Himbrimi is zowel geïnspireerd door, als door gebruik te maken van kruiden die te vinden zijn langs de oevers van meren en rivieren in IJsland, en creëert gins die je nog nooit eerder hebt geprobeerd.

In feite speelt de natuur een grote rol bij dit bedrijf. Himbrimi betekent eigenlijk "hemelbrul" en is de IJslandse naam voor de gewone duiker (Gavia immer).

Hun London Dry Gin is gemaakt met wilde arctische tijm en engelwortelbloemen. Uniek voor IJsland, het wordt langzaam gedistilleerd met behulp van de natuurlijke energie van geothermisch water. Deze langzame distillatie produceert een echt soepele gin.

Goed om te weten: als gebaar van dankbaarheid wordt 5% van de opbrengst die Himbrimi genereert uit de verkoop van elke fles gedoneerd aan natuurbehoud in IJsland.

Lees meer over Himbrimi

Perfect Serve

Himbrimi Winterbird wordt perfect geserveerd met een Indiase tonic, maar doet het ook goed in de mix. Voor een verfrissende gin & tonic neem je 50 ml van de gin en voeg je 150 ml premium tonic toe (wij houden van Fever-Tree Indian Tonic), een paar ijsblokjes en een simpele garnering van een schijfje sinaasappel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himbrimi Winterbird London Dry Gin 50cl
Uw waardering