Hooghoudt Zero Zero Non Alcoholic Spirit 70cl

Speciale prijs € 22,99 Normale prijs € 24,99
Op voorraad
GF Code
GF2000362

Hooghoudt Zero Zero Non Alcoholic Spirit 70cl

Merk
Hooghoudt
EAN
8710924360006
Weight (kg)
1.624000
Inhoud
70cl
Land van herkomst
Nederland

Omschrijving

Hooghoudt Zero Zero 24 is een ode. Een ode aan de momenten waarop alcohol geen plaats heeft aan tafel. De momenten waarop je extra wilt genieten zonder alcohol, waarbij het gaat om smaak, beleving en beloning. Hooghoudt Zero Zero 24 is ook een ode aan onze Rijke Jenever No. 24, die ooit ontworpen is door de 2e generatie Hooghoudt in een tijdperk waarin deze smaken hun tijd ver vooruit waren en waarbij de distilleertechnieken tot in de uiterste perfectie werden beheerst. Nu is de tijd gekomen om deze smaken hun weg te laten vinden naar liefhebber en connoisseur.

Onze Zero Zero 24 is zo gemaakt dat het zich volledig geeft in combinatie met een fris bruisende partner. Denk aan bruisend water of tonic. Het hart van Zero Zero 24 wordt gevormd door jeneverbes en lavendel met een vleugje vlierbloesem. We hebben de authentieke receptuur van de 2e generatie Hooghoudt omgevormd tot een alcoholvrije drank met vleugje Groningse nuchterheid.


Proefnotitie
Geur: fris bloemige geur van lavendel met een citrustoon, aantrekkelijke jeneverbesgeur die zorgt voor een friskruidige toon. Heerlijke lente-/zomergeur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hooghoudt Zero Zero Non Alcoholic Spirit 70cl
Uw waardering