King of Soho Variorum Gin 70cl

€ 28,99
Op voorraad
GF Code
GF1000177

Een fruitige editie met aardbeiensmaak, versterkt met citrus- en bloemige noten

Merk
King of Soho
EAN
5060341581717
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
37.5%
Weight (kg)
1.470000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Citrus, Floraal, Fruitige

Omschrijving

King of Soho Variorum Gin

Het verhaal achter de King of Soho gins begint met Alex Robson, en Howard Raymond zat een klassieke gincocktail te drinken.

Howards vader was Paul Raymond, een vastgoedmagnaat, die een revolutie teweegbracht in het gebied van Soho in Londen, waardoor het het culturele centrum werd dat het nu is.

Ze wilden iets creëren dat een waar eerbetoon was aan de erfenis van Paul.

Het resultaat is The King of Soho Gin, zelf een verwijzing naar Paul. De fles is gedurfd en kleurrijk en belichaamt de kenmerken die het gebied van Soho uniek maken, en weerspiegelt zowel het verleden als het heden van deze levendige en hedonistische wijk van Londen.

Hun Variorum-editie (wat een Pink Berry Gin is), maakt gebruik van hun originele London Dry en voegt heerlijk fruitige tonen van aardbei toe.

In deze editie zijn het de aardbei, bloemige noten van kamille en opnieuw citrus die de belangrijkste botanische ingrediënten zijn. De aardbeiensmaken zijn geheel natuurlijk.

Interessant feit: een variorum-editie (in de literatuur) is een origineel werk met aantekeningen. De creativiteit en literaire werken van Soho inspireerden dit.

Op de neus is er een gedefinieerde frisse aardbeinoot, vergezeld van bloemige kamille, een vleugje jeneverbes en een vleugje citrus.

In de mond is er een zachte zoetheid, met een uitbarsting van aardbeiensmaak. Een lichte citrustoets zorgt ervoor dat de zoetheid niet te uitgesproken is en wordt vergezeld door romige vanille, samen met een vleugje jeneverbes en bloemige tonen van kamille.

Lees meer over King of Soho

Perfect Serve

Heerlijk als een langer drankje, en het past goed bij tonics van limonades. We houden ervan in combinatie met Fentimans Gently Sparkling Elderflower. Neem een ​​groot glas gevuld met ijs en voeg 50 ml gin toe. Giet er voorzichtig 150 - 200 ml van de mixer over en roer goed. Garneer met een in plakjes gesneden aardbei.

Voor iets romigers, probeer een Variorum Foxy. Voeg in een cocktailshaker gevuld met ijs 35 ml Varorium Gin, 25 ml Baileys Cream Likeur, 25 ml Melk en 25 ml Room toe. Schud krachtig en zeef in een cocktailglas. Garneer met een schijfje aardbei

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:King of Soho Variorum Gin 70cl
Uw waardering