Kokoro Gin Cherry Blossom Liqueur 50cl
Door gebruik te maken van Kokoro Japans geïnspireerde Gin, voegt deze likeur een heerlijke zoete bloemige smaak toe
Omschrijving
Kokoro Gin Cherry Blossom Liqueur
"British Gin, Japanese Heart" is hoe de makers van Kokoro gin het omschrijven, en het is Kokoro gin die de basis vormt voor deze gin likeur.
Kokoro gin wordt gedistilleerd in de Thames-distilleerderij in Londen en is gemaakt in een London Dry-stijl. Het maakt gebruik van een mix van klassieke gin-botanica, amandel, engelwortel, koriander, jeneverbes, citroen, zoethout, sinaasappel en hartig. De laatste botanische, Sansho Berry, geeft deze gin echter zijn echte Japanse hart.
Om hun Cherry Blossom-likeur te maken (Kersenbloesems zijn tenslotte synoniem met Japan), neemt Kokoro hun klassieke gin-basis en doordrenkt met de Japanse smaak van sakura-kersenbloesems.
Deze bloemenaroma's gaan perfect samen met de originele gin-botanische ingrediënten en de zoetheid van likeuren om een echt smaakvolle drank te creëren met een delicate roze blos!
Goed om te weten: Kokoro doneert 10% van de winst van hun verkopen aan de C.W.Nicol Afan Woodland Trust. Dit werkt om het oude bos van Japan te behouden en te herstellen.
Meer van Kokoro
Perfect Serve
Dit kan eenvoudig worden genoten met een neutrale tonic of sodawater. 50 ml van de likeur samen met 150 - 200 ml van de door jou gekozen mixer werkt goed.
Voor iets meer speciaals, probeer het te mengen met een mousserende wijn, prosecco of champagne? Voeg in een groot wijnglas half gevuld met ijs 30 ml van de likeur toe en vul het glas vervolgens met mousserende wijn naar keuze.