Langley's First Chapter Gin 70cl

€ 19,99
Op voorraad
GF Code
GF1000325
Langley's First Chapter Gin 70cl
Merk
Langley's
EAN
5060324780106
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
38%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Langley's Engeland is de ambitieuze thuisbasis van klassieke, hoogwaardige gins die zijn vormgegeven voor moderne omgevingen.
Bekend om zijn uitmuntendheid in ambacht, kwaliteit en traditie, heeft het een innovatieve geest, die conventies uitdaagt. Met een voorliefde voor durf en originaliteit en met exploratie en ontdekking als kern. Het Engeland van Langley houdt zich aan de regels van de beste handgemaakte gin. Het merk bouwt voort op dit verhaal door onderscheidende en provocerende activiteiten te leveren, die de hedendaagse relevantie ervan illustreren en het distantiëren van de verwachte benadering van zijn collega's.

Het is deze passie die Langley's vurige verlangen heeft aangewakkerd om een perfect uitgebalanceerde, klassieke Engelse gin te ontwikkelen voor de veeleisende, verfijnde consument.

Een geheime mix van plantaardige ingrediënten is met de hand gemaakt en gedistilleerd om een soepel, aanhoudend en toch robuust smaakprofiel te creëren dat uniek is voor Langley's First Chapter Gin.

De specifieke mix van plantaardige ingrediënten, de selectie van graangeest en het alcoholgehalte waren de belangrijkste componenten die ze moesten perfectioneren voor die balans om een klassieke, tijdloze klassieke Engelse gin te leveren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Langley's First Chapter Gin 70cl
Uw waardering