Langley's No.8 London Dry Gin 70cl

€ 29,99
Op voorraad
GF Code
GF1000326
Langley‚¬€ž¢s No.8 London Dry Gin 70cl
Merk
Langley's
EAN
5060324780007
Weight (kg)
1.286000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
41.7%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Kruidige

Omschrijving

Langley's Engeland is de ambitieuze thuisbasis van klassieke, hoogwaardige gins die zijn vormgegeven voor moderne omgevingen.
Bekend om zijn uitmuntendheid in ambacht, kwaliteit en traditie, heeft het een innovatieve geest, die conventies uitdaagt. Met een voorliefde voor durf en originaliteit en met exploratie en ontdekking als kern. Het Engeland van Langley houdt zich aan de regels van de beste handgemaakte gin. Het merk bouwt voort op dit verhaal door onderscheidende en provocerende activiteiten te leveren, die de hedendaagse relevantie ervan illustreren en het distantiëren van de verwachte benadering van zijn collega's.

Langley's No.8 is geboren uit een zoektocht om de meest uitgebalanceerde London Dry-gins te creëren om te voldoen aan de eisen van een moderne, veeleisende smaakpapillen. Het belooft een soepele en tijdloze gin om in goed gezelschap van te genieten.

Langley's No.8 wordt zo genoemd omdat de achtste incarnatie van de gin de perfecte balans tussen kracht, zachtheid en smaaktonen vond van de 41,7% ABV.

Langley's No.8 wordt een keer gedistilleerd in een in Engeland gemaakte potstill. Het is gemaakt van 100% Engelse graangeest en klassieke gin-botanicals uit inheemse regio's, waaronder engelwortel, gemalen nootmuskaat, cassia-schors en kruidnagel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Langley's No.8 London Dry Gin 70cl
Uw waardering