L'Arbre Gin 70cl

€ 24,95
Op voorraad
GF Code
GF1000644

Botanische producten uit het mediterrane Penedès-gebied worden in een perfecte formulering gebruikt om een unieke Spaanse gin te creëren

Merk
L'Arbre
EAN
8413425014637
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
41%
Weight (kg)
1.290000
Land van herkomst
Spanje
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

L'Arbre Gin

Met meer dan 63 jaar ervaring hebben Teichenné Liquors hun kennis en expertise gebruikt om L'Arbre gin te creëren (L'Arbre is Catalaans voor 'de boom').

Opgericht in Arboç (Tarragona), heeft de eigenaar (Marc Teichenné) plantaardige ingrediënten uit het mediterrane Penedès-gebied van Spanje gebruikt, waardoor de perfecte formule is gecreëerd voor een unieke gin om van die speciale momenten te genieten.

Het is een uitzonderlijk goed uitgebalanceerde gin, waarbij de plantaardige ingrediënten perfect mengen (waaronder tijm, basilicum, lavendel en rozemarijn - allemaal typische mediterrane kruiden).

Hoewel het een uitgebalanceerd kruidensmaakpalet heeft, wordt het ook opgefrist met heerlijke tonen van citrus, waarbij de jeneverbes een minder leidende rol speelt en zich mengt met de andere botanische ingrediënten als bijna een achtergrondnoot. Basilicum valt op, maar dit is goed in balans met lavendel.

De boom (waaraan de gin zijn naam ontleent) op de voorkant van de fles heeft een eigen verhaal. Een eenvoudige, klassieke fles, de boom staat vooraan en in het midden. De wortels symboliseren het verleden en de basis. De takken vertegenwoordigen wat komen gaat en de toekomst. De kofferbak bevat de ervaring van de drie generaties van het bedrijf.

Echt een mediterrane gin, met een geweldige herkomst, gemaakt om van unieke momenten te genieten. Dit verdient de vele onderscheidingen die het heeft ontvangen volledig.

Lees meer over L'Arbre

Perfect Serve

Dit is op zichzelf al een perfect gearomatiseerde gin, dus we zouden het aanmoedigen om te genieten met een neutrale tonic, zoals Fentimans Indian Tonic. Als je echter een beetje zoeter van je g & t geniet, probeer het dan met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Gebruik veel ijs en garneer met een takje rozemarijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Arbre Gin 70cl
Uw waardering